Forum

Encoders are unresp...
 

[Solved] Encoders are unresponsive  

  RSS

Ian Phere
(@ian-phere)
Eminent Member Registered
Joined: 10 months ago
Posts: 20
02/09/2019 2:47 pm  

Hello 

I am encountering an issue with the encoders not being responsive to midi command, I have troubleshooted both on traktor 2 and 3 to no avail I cannot get them to work.

 


Quote
SaveTheHuman5
(@savethehuman5)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 329
02/09/2019 6:11 pm  

I think you make mention of 4 decks template?
Or is a custom template?
Please confirm.

Facebook, Twitter, Instagram: @SaveTheHuman5


ReplyQuote
SaveTheHuman5
(@savethehuman5)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 329
02/09/2019 8:39 pm  

In case you are talking about 4 decks template, I upload a fix in the next hours fix some issues , including non working encoders.
Stay tuned!

Facebook, Twitter, Instagram: @SaveTheHuman5


ReplyQuote
SaveTheHuman5
(@savethehuman5)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 329
03/09/2019 3:19 am  

Template is updated and problem with encoders fixed, download template and import in Traktor the new map.

https://hi.computer/forum-community/templates/4-deck-template-for-traktor-3/#post-742

Facebook, Twitter, Instagram: @SaveTheHuman5


ReplyQuote
Ian Phere
(@ian-phere)
Eminent Member Registered
Joined: 10 months ago
Posts: 20
04/09/2019 6:32 pm  

Everything is functioning again so far as it should 🙂 I will let you know if I run into anymore hiccups  


ReplyQuote
SaveTheHuman5
(@savethehuman5)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 329
04/09/2019 7:49 pm  

Great!!

Facebook, Twitter, Instagram: @SaveTheHuman5


ReplyQuote

Please Login or Register